Gastronomisk middag


Stor middag med tema Tour de France


Dato: 14.06.2003
Tid: 18:30
Adresse: Hos Tonni

Vi skal denne gang - ud over en hyggelig velkomst hos formanden - prøve en ny restaurant hvor temaet er Tour de France. Det bliver stort, fantastisk, hyggeligt og udsøgt.

Superkokken Claus vil trylle det helt rigtige frem til os.

Det bliver ikke meget bedre på denne side af alperne. En middag der simpelthen var fantastisk. Vi kan kun varmt anbefale, at man giver sig selv den store og enestående oplevelse at spise på Gl. Mønt. Maden, vinen, stemningen og ikke mindst serveringen er i en klasse for sig selv. De elsker at lave mad på Gl. Mønt, de elsker at dele den med deres gæster - man går derfra med minderne om det dejligste måltid og ikke mindst - de fantastiske sauce. Prøv i det mindste deres hovedret med den sauce der bare er himmelsk. Tak til alle på Gl. Mønt.

Her er vores menu:


Menu 14. juin 2003, Gl. Mønt 41

- o -

Rimmed laks med syrnet fløde og hindbær - 1989 Riesling, Spätlese Hattenheimer Nussbrunnen Freiherr Von Simmen

- o -


Hvide aparges, stegt pighvar fjordrejer sauce mousselene - 2001 Quiney Loire Domaine De Ballandors


- o -


Sommerbuk med kirsebær og flødestuvet svampe og cognacsauce - 1999 Aloxe - Corton, Rapet côte de beaune


- o -


Osteudvalg - 1999 Castello Di Fonterutoli, Chianti Classico - Massef


- o -


Creme Brunee og rødgrød med vanilieis - 1996 Banyuls Rimage Cave De Aberrousse


Kok

Claus





Tilbage
Design by iSites